Vtis o Pepelki: Eva Žontar
PREDSTAVA PEPELKA:

Ker hči obiskuje ure baleta, sem si takoj v koledar zabeležila datum baletne predstave za otroke Pepelka. Na predstavo sem povabila še njeno prijateljico in seveda sta bili navdušeni nad povabilom.
Na predstavi smo uživale v baletnih plesnih točkah. Veseli me, da je predstava tudi poučna, tako da smo poleg klasičnega baleta spoznali še nekaj drugih vrst plesov. Mislim, da so otroci na predstavi tudi klavir spoznali v drugačni luči, saj je bila pianistka vključena v predstavo.
Užitek je gledati predstavo, kjer so kostumi in celotna scena profesionalno dovršena.
Ker pa otroci rabijo tudi zabavo, je bil dobrodošel čarovnik s svojimi čarovniškimi vragolijami, kjer so se otroci najbolj smejali.
Po predstavi smo se vse tri spraševale, kako je začaral, da se je plesalka španskega plesa spremenila v balerino. Zna res čarati?
In punci sta sedaj zaljubljeni v princa iz predstave. Jasno, do naslednje predstave: Beli labod, če se ne motim?

Eva Žontar
mami Neže Zarje in Maksa iz Kamika© 2011 - 2020 Carobna dežela
Kontakt: info@carobnadezela.si; 051 375-300
Otroške predstave, otroci, predstave za otroke, zabava, rojstni dan, najem, prostor, igralnica, carovnik, caranje, carodej, carovec, nastop, božicek, dedek mraz, miklavž, darila, podelitev daril, igranje, slavljenec, Matej, predstave, opera, operne predstave, otroške operne predstave, janko in metka, bastien in bastiena, mala vodna vila, mala morska deklica, cankarjev dom, carobna igralnica, carobna dežela, carobni grad, praznovanje, nepozabno, doživetje, darila, okrasitev, okraševanje, baloni zavijanje z baloni, živali z baloni, dekoracija, vrtci, šole, ucenci, dijaki, malcki, igrala, podjetja, obdaritev otrok, kako organizirati zabavo, za starše, popust, kulturni bazar, ponudba, gostovanje, Ljubljana, Maribor, Nova gorica, Celje, Novo mesto, razprodane predstave, organizacija dogodkov, dogodki, organiziranje, prireditev, priložnost, paket, brezplacno, novo leto, božic, december, november, cankarjev dom, narodni dom, gledališce, dvorana, triada, pedagoško usmerjene, vzgojno, ucenje.