Vtis o Pepelki: Vrtec Domžale
PREDSTAVA PEPELKA

Pozdravljeni,

Baletna predstava Pepelka je bila našim otrokom zelo všečna. že sam prostor, po velikosti je naše otroke zelo fasciniral, ker ga nismo navajeni, ga ni v Domžalah. imeli smo tudi srečni izbor s sedeži, ko smo imeli prvo in drugo vrsto, čisto blizu odra. Otroci so z velikim interesom spremljali celo predstavo, po dolžini čisto sprejemljiva. Deklice so bile navdušene nad glasbo oz. plesom in oblekami, dečki pa so veliko omenjali zabavnega čarovnika. Vse so narisali in risbe so prav zanimive in prisrčne.

Skratka imeli smo lepo sončno dopoldne, otroci se vedno razveselijo vožnje z avtobusom, videli smo nekaj lepih stavb v Ljubljani, bili v Cankarjevem domu in si ogledali lepo baletno predstavo. Otroci so bili dobro pripravljeni in so imeli resnično željo po ogledu. Manjkal nam je samo en deček, ki je zbolel tako, da ostali otroci pa so bili vsi prisotni, niso smeli manjkat.

Še enkrat se lepo zahvaljujem za vašo ponudbo, z veseljem je bilo sodelovati z vami in lep pozdrav iz vrtca Urša Domžale, enota Bistra


Jelka Kokalj, vzgojiteljica
Vrtec Urša Domžale, enota Bistra© 2011 - 2020 Carobna dežela
Kontakt: info@carobnadezela.si; 051 375-300
Otroške predstave, otroci, predstave za otroke, zabava, rojstni dan, najem, prostor, igralnica, carovnik, caranje, carodej, carovec, nastop, božicek, dedek mraz, miklavž, darila, podelitev daril, igranje, slavljenec, Matej, predstave, opera, operne predstave, otroške operne predstave, janko in metka, bastien in bastiena, mala vodna vila, mala morska deklica, cankarjev dom, carobna igralnica, carobna dežela, carobni grad, praznovanje, nepozabno, doživetje, darila, okrasitev, okraševanje, baloni zavijanje z baloni, živali z baloni, dekoracija, vrtci, šole, ucenci, dijaki, malcki, igrala, podjetja, obdaritev otrok, kako organizirati zabavo, za starše, popust, kulturni bazar, ponudba, gostovanje, Ljubljana, Maribor, Nova gorica, Celje, Novo mesto, razprodane predstave, organizacija dogodkov, dogodki, organiziranje, prireditev, priložnost, paket, brezplacno, novo leto, božic, december, november, cankarjev dom, narodni dom, gledališce, dvorana, triada, pedagoško usmerjene, vzgojno, ucenje.